FAQ

FAQ

Sommige mensen hebben vragen...

Wij hebben veel antwoorden!

Hoe weet ik welk social mediaplatform geschikt is voor mij?


U hoeft dit niet te doen! Wij bij Pink Flamingo werken met u samen om de beste strategie voor uw merk te vinden. We willen nooit dat u te veel geld besteedt op social media (of uw budget), dus we zullen u eerlijke feedback geven over waar we denken dat u moet zijn en u helpen erachter te komen wat het beste is voor uw bedrijf. Via onze vragenlijst bekomen we een goed zicht op uw bedrijf.

Kan ik de te beheren social mediaplatforms toevoegen of verwijderen?

Natuurlijk! U bent van harte welkom om dingen te veranderen wanneer dat nodig is. Flexibiliteit is onze tweede naam. Contacteer ons indien je een social mediaplatform wil toevoegen en wij regelen de rest!

Creëert en beheert Pink Flamingo alle inhoud voor mijn social media of moet ik u iets verstrekken?

Productfoto’s zijn erg handig bij het opzetten van een professionele social media campagne, maar ze zijn niet verplicht. Wij kunnen ook onze eigen fotografen naar uw bedrijf sturen om de meest professionele foto’s te maken.

Wat gaan jullie posten?

Wij plaatsen een verscheidenheid aan inhoud, afhankelijk van wat het beste bij uw merk en uw doelen past. Inhoud is belangrijker dan aantal. Met dat in gedachten zullen we interessante artikelen, prachtige merkafbeeldingen en andere deelbare inhoud met uw volgers delen, evenals links naar uw website plaatsen om uw producten of diensten te promoten. We zorgen er ook voor dat, indien een blog, deze professioneel op uw social mediaplatforms en ook op uw website wordt geplaatst.

Hoe vaak post je en waarom?


Afhankelijk van de behoeften en de grootte van uw bedrijf, kunnen we één tot vijf keer per week posten, en dit op verschillende sociale media. Hoewel sommige social media bureaus er de voorkeur aan geven uw social media te overspoelen met irrelevante posts, louter om het druk te laten lijken, en suggereren dat ze harder werken, werken wij liever slimmer. Kwaliteit, niet kwantiteit, dat is wat u bij Pink Flamingo aantreft.

Zullen jullie mijn social mediaplatforms opzetten? Zorgt dit voor extra kosten?

Het opzetten van uw social mediaplatforms, inclusief professionele illustraties en contentoptimalisatie, is altijd inbegrepen wanneer dit nodig is. We weten dat u geen tijd heeft om alles zelf te doen, en we helpen u graag verder. Als u uw sociale mediaplatforms liever zelf instelt, helpen wij u er doorheen. En neen, hier worden geen extra oprichtingskosten voor gerekend!

Wanneer rekenen jullie mij aan?


Uw eerste factuur is verschuldigd op het einde van de eerste maand na aanvang van het contract (start van de campagne), deze begint ofwel de 1ste ofwel de 15de van elke maand. Vanaf de 2de maand ontvangt u uw maandelijkse factuur op het einde van elke periode (de 1ste of de 15de) voor de voorbije periode.

Wat met Facebook-advertenties, moet ik deze apart aankopen of is dit inclusief in de prijs?


Facebook-advertenties zijn een essentieel onderdeel van uw social media strategie en we nemen uw advertentiecampagnes zeer serieus. Afhankelijk van het type advertenties dat u wilt weergeven, werken we samen met u om ervoor te zorgen dat ze professioneel worden uitgevoerd en erop zijn gericht uw doelen te bereiken. We kunnen advertenties weergeven via ons advertentieaccount en de resultaten met u delen. Een bepaalde percentage van uw contract zal rechtstreeks naar Facebook-advertenties gaan. Indien u wenst kan u ons altijd contacteren om meer Facebook-advertentieruimte aan te kopen.

Kan ik mijn lidmaatschap op elk moment opzeggen?


We programmeren alle inhoud van uw posts op voorhand in om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen zijn, dus we vragen om opzegging als u uw contract voor de 15e van de maand wilt beëindigen. Als u ons voor de 15e op de hoogte stelt dat u niet wenst verder te gaan met de service van Pink Flamingo, dan zorgen wij ervoor dat de service de komende maand stopgezet zal worden. Indien dit na de 15e van de maand gedaan is, dan zullen wij u één extra maand factureren.

Bent u op zoek naar een social media bureau om uw groei te stroomlijnen? Benieuwd naar onze prijzen voor beheer van social media of hoe goed beheer van uw account kan laten groeien? Neem vandaag nog contact met ons op! We helpen je graag verder.